EVENIMENTVEDETE

ȘOC! Anna Lesko, goală pușcă! Cum a pozat cântăreața fără lenjerie intimă

Anna Lesko începe săptămâna ”în forță”, iar vizitatorii paginii sale de socializare au avut parte de o surpriză mai mult decât plăcută. Vedeta a postat o fotografie în care apare conform principiului ”Jos textila!”, demonstrând încă o dată că este lipsită de complexe.

Totul a plecat de la… meniul preferat de Anna, chiar ea povestind, în câteva cuvinte, că a avut poftă de ouă moi, numai că le-a primit tari. Totuși, a fost impresionată de lavanda proaspăt culeasă, ceea ce se poate traduce prin celebra sintagmă ”totul e bine când se termină cu bine”.

”Am cerut ouă moi dar mi-a adus tari, iar lavanda de pe tocător era chiar proaspăt culeasă, tare frumos mirosea. În salata de roșii am aruncat câteva frunze de busuioc proaspăt și un strop de ulei de măsline, a scris Anna Lesko în dreptul fotografiei care i-a uimit pe fani. Iar reacțiile au fost diverse: ”Nu contest faptul că ești o femeie frumoasă dar o dai rau de tot in penibil”, ”Superba si singura…. mare pacat.”, ”Ana ne faci sa pacatuim”, ”Ce este frumos si lui Dumnezeu ii place…!”, ”Sigur toti au citit ce ai scris si se uita la salata Si femeile se uita la altceva, dar noi barbati. Senzuala femeie!”, ”Măi fată eu te invidiez, pentru acel mic dejun copios, bineînțeles!”, au fost câteva dintre comentariile postate de internauți.

sursa: cancan.ro

Anna Lesko s-a fotografiat în păsărica goală
Anna Lesko s-a fotografiat în păsărica goală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *