EVENIMENT

Anamaria Rosa Preda a aflat abia după moartea lu Aurelian Preda că nu este fiica biologică a acestuia!

Anamaria Rosa Preda a aflat abia după moartea lu Aurelian Preda că nu este fiica biologică a acestuia. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către fiica adoptivă a regretatului artist.

“După moartea tatălui meu am aflat că el nu este tatăl meu biologic. În sufletul meu am simţit întotdeauna că el este tatăl meu biologic şi cel care m-a crescut. Pe mine nu m-a interesat cum am apărut, nu m-a interesat niciodată să aflu mai multe lucruri”, a spus Anamaria Preda la “Acces Direct”.

Anamaria Preda trece prin clipe grele în această perioadă, după ce şi-a făcut curaj şi a dezvăluit un episod cutremurător prin care ar fi trecut, după ce ar fi fost sechestrată, şantajată şi abuzată de artistul în grija căruia a fost lăsată, respectiv Nicușor Iordan. Anamaria rosa Preda a povestit în premieră săptămâna trecută, calvarul prin care a trecut, după moartea lui Aurelian Preda. Cântărețul a murit de cancer pe 27 septembrie, la vârsta de 47 de ani, pe un pat de spital din Viena și a fost înmormântat la Mănăstirea Dervent din Jud. Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *