EVENIMENTVEDETE

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat în urmă cu 2 ani!

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au decis să facă totul public după doi ani de la acest eveniment din viaţa lor, dând astfel şi singura declaraţie cu privire la subiectul despărţirii. 

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat! Chiar şi despărţiţi, cei doi susţin că sunt prieteni foarte buni şi vor fi în continuare o familie unită, dat fiind faptul că au doi copii împreună. 

“Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere”, este mesajul publicat de Ţiriac Junior şi Ileana Lazariuc. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *