EVENIMENTVEDETE

George Rotaru cântă pentru prima dată la Londra! Află unde poți să îl asculți

Celebrul solist, George Rotaru va cânta în acest weekend, pentru prima dată pentru românii stabiliți în Londra. Cu această ocazie, artistul a vizitat și Capitala Angliei.

george rotaru, londrageorge rotaru, londra turnul londreigeorge rotaru, londra, oras, vizita, cantare

Cântărețul George Rotaru va cânta în aceste zile, pentru românii din Anglia. El va susține nu mai puțin de trei recitaluri în Londra. Vineri și duminică, artistul îi va încânta pe românii care au ales să petreacă la restaurantul RH-Rustic Housedin Londra, începând cu ora 19.00, iar mâine, sâmbătă va susține un program artistic în Stanmore Golf Club de al ora 19.00. Cântărețul a profitat de scurta deplasare în Capitala Angliei, pentru a vizita măcar câte puțin din frumusețile acestei metropole. Apoi, cântărețul nostru va călători peste Ocean, pentru a participa la Festivalul Romanilor pe Broadway, ce se desfășoară pe data de 18 mai, între orele 11.00-17.00, iar seara de la ora 19.00 le va cânta și la hramul bisericii Sf Ioan din New Jersey.

Gheorge Rotaru este singurul solist român care a a avut contracte în cazinourile din Las Vegas, iar înainte de 89 era chemat la petrecerile lui Nicolae Ceușescu, pentru a le cânta celor doi dictatori, romanțe, așa cum nu mai el știe să o facă.

afis londra, george rotaru, prima dataafis george rotaru, londra, restaurant, londra, anglia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *