EVENIMENT

Ediția specială Neatza cu Răzvan și Dani, cu Florin Piersic, lider de piață

Ediția de luni dimineață a celui mai iubit matinal, Neatza cu Răzvan și Dani, a surprins cu un invitat cu totul și cu totul special. Florin Piersic a acceptat invitația de a depăna amintiri alături de Răzvan și Dani, iar show-ul a fost urmărit de peste jumătate de milion de români, dornici să afle detalii inedite din viața marelui actor. A

Neatza Florin Piersic (1)

flat pentru prima dată în platou, emblema cinematografiei românești a povestit despre debutul său în teatru, întâmplările amuzante petrecute de-a lungul unei cariere fără egal și a recitat, în direct, cu ochii în lacrimi, câteva versuri pentru mama unei telespectatoare ce s-a înscris în competiția „Sărut-mâna, mamă!”. „Pentru Florin Piersic am o dragoste eternă”, a spus tânăra emoționată, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Luni, 4 martie, matinalul de la Antena 1 a adunat în faţa micilor ecrane aproape 570.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată ţara, în minutul de aur, de la 08:22. La nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani, în intervalul 08:01 – 12:00, show-ul a înregistrat o audienţă medie de 2,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 27,1%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra doar 1,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 19,6%.

Clasamentul s-a păstrat şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 clasându-se pe primul loc în topul audienţelor în intervalul de difuzare al emisiunii “Neatza cu Răzvan şi Dani”, cu o audienţă medie de 2,7 puncte de rating şi 19,2% cotă de piaţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *