VEDETE

Cum întâmpină Noul An, Irina Mohora și fostul ei coleg! Ce secret îi unește

Irina Mohora petrece sărbătorile de iarnă, pentru a treia oară, alături de fiul ei. La fel și Alex Croitoru, alături de care a prezentat ani de zile la TVR 1, emisiunea ”Lozul cel mare”. Află ce secret îi leagă.Irina Mohora, fosta prezentatoare de la TVR 1 se pregătește să întâmpine cu bucurie Noul An. ”De când am devenit mămică, mă simt responsabilă pentru amintirile fiului meu. A fost al treilea Crăciun petrecut împreună și, cu toate că are doar doi ani, a înțeles legătura dintre Moș și cadou. Estetare simpatic și chiar am cântat împreună un colind. El intervenea mai mult la refren. Îi place tare mult muzica și la noi acasă se danseză zilnic”, a povestit pentru Click”, Irina Mohora.

 irina mohora si fiul ei, bradSecretul care îi leagă Irina Mohora și fostul ei coleg de prezentare, acum consilier la Loterie, au copii născuți la o zi diferență. ”Și dacă vorbim de copii, mereu mă amuzcu Alex, despre cum băiețelul meu și băiețelul lui s-au născut la o zi distanță, al lui fiind mai mare cu 24 de ore decât puștiul meu. Imaginați-vă cum a fost pentru Alex să aibă de-a face nouă luni cu două graviduțe. Și soția, și colega de prezentare”, a declarat pentru Click! Irina Mohora.

”Sper ca noul an ce se apropie cu pași repezi să aducă sănătate pentru toată lumea, dar și puțin noroc! Și, cum de cele mai multe ori norocul și-l face omul cu mâna lui, nu ar strica un bilet la Loto, care îți poate schimba viața. Mai ales dacă este biletul norocos. Numai jucând, pooți câștiga”, spune Alexandru Croitoru, consilier al directorului general de la Loterie. ”Vacanța deRevelion o voi petrece în Capitala Italiei, la Roma, împreună cu soția și fiul meu, Alexandru Daniel, care are numai doi anișori, împliniți pe 24 noiembrie.”, mai spune acesta.

alex croitoru si fiul cu sotia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *