VEDETE

Maia Morgenstern, încântătoare în ii stilizate!

Într-un cadru de poveste, celebra actriță de teatru și film a pozat în ținute neoetnice, create special pentru ea. Maia Morgenstern a ales să îmbrace atât haine tradiționale, cât și neoetnice, mereu în tendințe, ce poartă semnătura IIANA.
“Ne bucură foarte tare colaborarea cu Maia Morgenstern și am creat special pentru această ședință foto, haine care să i se potrivească. În decoruri tradiționale, actrița a îmbrăcat fuste lungi și midi, rochii, ii tradiționale, bluze neoetnice cu imprimeuri digitale și pieptare ce pot fi ușor adaptate la o rochie clasică sau la o cămașă. Am petrecut câteva ore la Grădina Vlahia din Snagov, timp în care, actrița pur și simplu ne-a fermecat cu atitudinea și încântarea pentru tradiționalul românesc”, a mărturisit Alina Isakovic, managerul IIANA.
Odată cu lansarea acestor noi piese, brandul IIANA (www.iiana.ro) își îmbogătește colecția cu noi produse stilizate cu imprimeuri florale românești printate digital, dar și cu materiale etnice țesute la război, ce se regăsesc în creațiile neoetnice. “Imprimeurile digitale cu motive tradiționale românești sunt foarte apreciate de clienții noștri. După succesul de care se bucură ia urbană, am creat un nou produs: ia stilizată de oraș cu motive florale românești, printate digital, model care sper să fie la fel de apreciat. Tot în această categorie aș încadra și tunica cu același motive. De asemenea, cămășile Anuska și Maruska sunt piese expresive, moderne și versatile”, a adăugat Alina Isakovic.
 
Fotoexplicatii:
Cămașa Anuska este o piesă expresivă, modernă și versatilă, realizată cu țesături premium. Are o croială cambrată cu mânecile trei sferturi, foarte ample din marchizet țesut. Pentru o apariție elegantă, cămașa poate fi purtată cu fusta roșie sau neagră, iar pentru o apariție tinerească – urbană se asortează de minune cu jeanși. ( 1 – 1.1)
1.1
 
În combinație cu ia tradițională, vedeta poartă o fustă midi cu fotă integrată. Fusta are o croială semicloș specială, cu fotă integrată din material etnic, țesut la război. Deși are un accent tradițional, este o piesă modernă, practică și ușor de asortat cu o cămașă sau cu ie. (2 – 2.1)
2.1
 
Tunica are o croială dreaptă, ușor evazată la spate, cu mânecă stil clopot până la cot. Se poate cambra la spate cu șnur reglabil, iar pe față regăsim motivele florale românești printate digital. ( 3 – 3.1)
3
 
Ia stizată cu motive florale românești, printate digital este o piesă elegantă și modernă, care poate fi integrată cu succes la o ținută de zi dar și la una de seară. (4)
4
 
Pieptarul Cosânzenei este confecționat din jacquard țesut cu motive florale și geometrice, fiind croit din 8 piese atent îmbinate. Este o piesă spectaculoasă, inspirată din tradiția românească, reinterpretat într-o viziune modernă și sofisticată. (5 – 5.1)
5.1
 
Cămașa cu Altițe și Puișori are o croială arhaică, foarte lejeră, fiind o piesă arhaică și nonconformistă care se asortează de minune cu fustă sau jeans. Cămașa este ornamentată cu altițe și amansuri țesute cu motive florale și geometrice românești. (6)
6

Cămașa Maruska are o croială cambrată cu mânecile trei sferturi, foarte ample din marchizet țesut. Pe față și pe spate este încadrată de câte două volane atent poziționate, pentru a crea un efect de subțiere și alungire. (7)
 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *