EVENIMENT

Câștigătoarea concursului organizat de Ghidul Miresei și Carmen Brumă a slăbit 14 kg în două luni!

Câștigătoarea concursului organizat de Ghidul Miresei și Carmen Brumă a slăbit 14 kg în două luni!
 
De curând, Ghidul Miresei și Carmen Brumă au desemnat câștigătoarea concursului „Mirese vs Kilograme. Cele trei finaliste selectate în cadrul Târgului de nunți, organizat la Romexpo au fost: Simona Aftanase, Alina Dascălu și Carmen Țăruș. În cele două luni cât a durat programul de slăbit, ele au fost îndrumate și monitorizate de Carmen Brumă.
Sunt fericită că toate cele trei concurente care au urmat programul meu, Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă, au reușit să slăbească pe parcursul celor 8 săptămâni de concurs. Câștigătoarea, Carmen, este o femeie foarte ambițioasă care a înțeles cel mai bine că, dacă îți dorești suficient de tare și ai un plan bun, poți să ajungi la silueta mult visată, Oricine are scuze bune și reale, important e să fii mai puternic decât ele! Mulțumesc, Ghidul Miresei pentru această inițiativă și organizarea impecabilă”, a declarat Carmen Brumă.
În timpul programului de slăbit, cele trei concurente au mers împreună cu Carmen Brumă la cumpărături pentru a se asigura că fac alegerile corecte, la sala de sport pentru exerciții fizice, ele având suportul vedetei pe parcursul celor 8 săptămâni. Câștigătoarea concursului, Carmen Țăruș a beneficiat de premii în valoare de 4000 de euro: tratamente estetice oferite de Soma Clinic, rochie ocazie oferită de Azzara by Pellegrini, schimbare de look la Chic Salon și o ședință foto profesională asigurată de Friends Studio într-o locație specială: Palatul Noblesse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *