VEDETE

Mesajul lui Paul Surugiu-Fuego de ziua Anastasiei Lazariuc

Paul Surugiu-Fuego ține să-i transmit urările sale interpretei Anastasia Lazariuc, care-și serbează astăzi ziua de naștere. Interpretul pregătește câteva surprize alături de Anastasia.

Paul Surugiu-Fuego (41 ani) vorbește despre prietena lui, Anastasia Lazariuc, care se află azi la ceas aniversar. ”E ziua Anastasiei Lazariuc! E la fel de specială și elegantă ca acum 30 de ani când am auzit-o prima oară la radioul bunicilor mei din Moldova. Anastasia e un om bun, un prieten devotat, discret, cu o frumusețe a caracterului cu totul deosebită.
Avem împreună două duete și mai pregătim și alte surprize, asta pentru că ea e parte din Basarabia atât de dragă mie.
Anastasia a străbătut în ani istoria Moldovei sale, fiind un ambasador muzical care i-a cântat pe cei mai mari poeți ai neamului de peste Prut, de la Vieru la Matcovschi, pe cei mai impresionanți compozitori, de la Doga la Teodorovici și-a strâns nenumărate șlagăre în repertoriul impresionant. Vocea îi e plină de emoție și transmite bucuria neamului, a muzicii speciale. Perioadă lungă de cântec, de viață și un drum lin în continuare îi doresc! La mulți ani, Anastasia!”, afirmă Paul Surugiu despre Anastasia Lazariuc.

anastasia lazarius si fuego r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *