EVENIMENT

Stefan Banica sustine in luna martie 3 concerte „Te iubesc, femeie!” Piatra Neamt, Arad & Bucuresti

Stefan Banica sarbatoreste femeia pentru al optulea an consecutiv prin concertele „Te iubesc, femeie!”. Baza acestei noi traditii a fost pusa in martie 2011, cand concertul „Te iubesc, femeie!” a fost organizat pentru prima data la Bucuresti. Inca de la inceput acest concept s-a bucurat de un mare succes, ceea ce a dus la continuarea sa si in anii urmatori, devenind „fratele mai mic al concertului de Craciun”, dupa cum a numit Stefan Banica concertul din luna martie.

Concertele „Te iubesc, femeie!” se vor desfasura in acest an in trei orase din Romania:

2 martie – Piatra Neamt, Sala Polivalenta

4 martie – Arad, Sala Polivalenta

7 martie – Bucuresti, Circul Metropolitan Bucuresti (fost Circ & Variete Globus)

 Toate spectacolele vor incepe la ora 19:30.  

 Biletele se gasesc online pe www.webrollevents.com, www.myticket.ro, www.entertix.ro, www.bilete.ro, dar si in urmatoarele locuri:

–        Piatra Neamt: Info Point Shopping City Piatra Neamt, Inmedio, Germanos, Posta Romana, Casa de Cultura

–        Arad: Inmedio, Germanos, Posta Romana, Sala Polivalenta

–      Bucuresti: Info Point Promenada Mall, Mega Mall, Iris Titan Shopping Center, Vulcan Value Center, Carturesti, Inmedio, Germanos, Posta Romana, Palatul National al Copiilor, Metrou Unirii 1, Circul Metropolitan Bucuresti

“Concertele “Te iubesc, femeie!” din luna martie reprezinta cadoul meu special pentru doamne si domnisoare, cu prilejul Zilei Femeii, un buchet cu cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul meu, care sper sa ajunga direct la sufletul celor care vor fi in sala de spectacol la cele trei concerte din acest an. Astept cu bucurie sa ne revedem la Bucuresti, Piatra Neamt si, in premiera cu acest concert, la Arad.” declara Stefan Banica.

 In cadrul concertelor „Te iubesc, femeie!” se vor regasi marile hituri marca Stefan Banica, cantece mai noi sau mai vechi, dar si piese care au fost mai putin difuzate la radio/tv. Cu siguranta nu vor lipsi piesele noi de pe cel mai recent album semnat Stefan Banica – „Picat din Luna”, lansat in toamna anului trecut.

 Stefan Banica este singurul artist roman care sustine anual doua productii muzicale de anvergura, ambele inregistrand cea mai mare longevitate in peisajul muzical romanesc: celebrul concert de Craciun (16 ani neintrerupti de existenta) si concertele din luna martie (ce se desfasoara pentru al 8-lea an consecutiv).

Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti si complecsi artisti romani si reprezinta un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.

Arad - afis S.Banica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *