Kinga Sebestyen, petrecere surpriză de ziua ei. Iubitul a venit pe ascuns tocmai din Spania!

Kinga Sebestyen și-a sărbătorit în weekend ziua de naștere și a avut parte de o serie de surprize care au făcut această aniversare memorabilă. Mai întâi, familia, prietenii și colaboratorii Kangoo Jumps au pus la cale o petrecere surpriză, așteptând-o la birou cu flori, cadouri și multă veselie.

Astfel se face că, abia sosită în Miercurea Ciuc de la București, celebra antrenoare de Kangoo Jumps și-a găsit biroul plin de trandafiri, albi și roșii, preferații ei, 101 la număr, iar petrecăreții i-au cântat la mulți ani și au felicitat-o pentru toate realizările în domeniul sportului.

Surprizele nu s-au oprit însă aici. A doua zi, Kinga s-a trezit la ușa casei cu iubitul său spaniol cu care are o relație de aproape doi ani. Acesta a dorit să îi facă această surpriză și a anunțat-o inițial că nu poate veni

în România, fiind ocupat cu mai multe conferințe pe care le ține ca lector la universitate.

„Am petrecut trei zile alături de cei dragi. Mai întâi, familia, prietenii și echipa mea de distribuitori Kangoo Jumps au venit din diferite țări ale Europei ca să îmi spună La mulți ani. S-au organizat în secret și au venit fără să mă anunțe, încărcați cu cadouri și flori. Surprizele au continuat și a doua zi, când, la prima oră a dimineții, a sunat la ușă iubitul meu sosit din Spania, special pentru ziua mea de naștere. A fost o mare surpriză, cu atât mai mult cu cât el spusese că nu poate ajunge întrucât are de susținut conferințe la universitate. Am petrecut împreună cu el 3 zile foarte frumoase. Și în zilele următoare au continuat surprizele, primind mesaje, cadouri și flori de la prieteni și parteneri din țară și străinătate. Sunt foarte mândră că am lângă mine prieteni buni și o echipă pe care mă pot baza, care țin la mine, mă susțin în toate activitățile și împreună vom continua să lansam programe noi și interesante de Kangoo Jumps”, declară Kinga Sebestyen.

Bucuria de a-i avea alături a fost cu atât mai mare cu cât, alături de ei, Kinga Sebestyen va organiza în luna martie a zecea aniversare a Kangoo Jumps în România în cadrul unei noi ediții a campaniei caritabile Kangoo Jumps pentru Viata. Prin intermediul campaniei va dona, alături de instructorii acreditați de Kangoo Jumps din țară, toate încasările din orele predate de Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer aflați în Centrul Steluțelor, sub îngrijirea Asociaiei M.A.M.E.

La evenimentele aniversare Kangoo Jumps din Miercurea Ciuc vor fi prezenți instructori din 40 de țări precum Germania, Austria, Ungaria, Suedia, Bulgaria, Croația, Italia, Serbia, Grecia, SUA, Marea Britanie și Argentina.

În weekendul 17-18 martie, la Miercurea Ciuc vor avea loc ore speciale de Kangoo Jumps, programe cu care au reușit să slăbească și să se tonifieze mii de români de toate vârstele. Tot atunci se vor lansa și programe noi menite să ofere o soluție sănătoasă pentru toți cei care vor să revină în formă prin sport și alimentație echilibrată.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete, cea care poate pregăti și acredita noi instructori Kangoo Jumps. Antrenoarea a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning by Kinga, ce se desfășoară în multe săli de sport din țară (www.kangooclub.ro).

Îmn urmă cu cinci ani Kinga a lansat programul special pentru formarea de presenteri Kangoo Jumps și se poate mândri cu peste 25 de presenteri internaționali, adevărați showmen pe scenă, care aduc mereu noutăți în lumea Kangoo Jumps, cu noi stiluri coregrafice și artistice.

kinga-sebestyen-kangoo-jumps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *