VEDETE

Kinga Sebestyen te învață cum să fii în formă chiar și după 40 de ani

Kinga Sebestyen prezintă sâmbătă, 11 noiembrie, la ora 19.00, în Mega Mall,  modul prin care 9 femei cu vârsta între 40 și 60 de ani, reușesc să aibă o siluetă perfectă, ca la 20 de ani.

Kinga Sebestyen va fi prezentă în cunoscutul centru comercial alături de cele 9 doamne pentru a susține un seminar motivațional, cu intrare liberă, despre stilul de viață sănătos după vârsta de 40 de ani și cum au ajuns să aibă un trup bine tonifiat și pătrățele pe abdomen  și o poftă de viață molipsitoare cu ajutorul programului Fat Burning.

Este vorba de 9 femei frumoase, unele chiar bunici, cu copii mari, cărora Kinga Sebestyen le-a schimbat viața și modul de a percepe mișcarea și alimentația sănătoasă: Vera Cazacu, Alexandra Magiescu, Mihaela Ionescu, Maia Gheongheos, Lucica Bordei, Monica David, Cezarina Giurcă, Ramona Grunesz și Cora Cotfas.

La seminar va lua cuvântul și Corina Gaftoi, Sales Marketing Director ADESGO. De la ora 19.20 va avea loc o sesiune de Kangoo Jumps cu Kinga Sebestyen și invitații săi.

Kinga Sebestyen a schimbat în bine viața a zeci de mii de oameni prin intermediul Kangoo Jumps, sportul pe care l-a lansat în urmă cu zece ani în România și, apoi, prin programul său de slăbit, Fat Burning. Printre aceștia, și 16 doamne care au îndrăgit atât de mult acest sport încât au devenit ulterior instructori acreditați de Kinga.

Cele 16 doamne au acum vârsta între 40 și 59 de ani și se pot lăuda cu un trup de adolescente, extrem de tonifiat, cu pătrățele pe abdomen și fără pic de grăsime și celulită. Un rezultat extraordinar, ținând cont că au început să practice acest sport când deja aveau copiii la vârsta adolescenței, iar acum pot rivaliza la capitolul tonifiere fizică cu tinere la vârsta majoratului.

Interesant este și faptul că multe dintre aceste doamne aveau diverse probleme de sănătate, precum hernia de disc sau spondiloză lombară, iar sportul pe ghetele Kangoo Jumps le-a ajutat în procesul de recuperare.

Dovadă și mărturisirile acestora.

Biro Edit (59 ani): „Practic acest sport minunat de 8 ani prin intermediul lui Kinga. Am doi băieți, de 37 și 35 de ani, deci nu sunt foarte tânără, dar sunt mândră de vârsta mea și de sportul meu preferat, Kangoo Jumps, pe care vreau să îl practic până la 100 de ani și să motivez generațiile care urmează exact cum Kinga a reușit să mă motiveze pe mine”.

Monica David (42 ani): „Acum 5 ani, din cauza spondilozei lombare, mi-a fost interzis să practic antrenamente cardio, sărituri în special. Atunci am descoperit Kangoo Jumps și beneficiile lui. Îl pratic 10 ore pe săptămână și mă simt extraordinar!”.

Ramona Grunesz (43 ani): „Fac Kangoo de aproape 10 ani. Viața mea s-a schimbat radical, sunt sănătoasă tun, am slăbit și m-am tonifiat și nu mai port ochelari de când fac Kangoo Jumps. Am un băiat de 22 de ani și o fetiță de 13 ani”.

Lucica Bordei (43 ani): „În urmă cu 15 ani mi s-a depistat o hernie de disc. Kangoo Jumps m-a ajutat foarte mult. După ce am practicat 3-4 ședințe pe săptămână nu mai am nicio durere și am scăpat de operație”.

Mihaela Gheongheos (50 ani): „Practic Kangoo Jumps de la 40 de ani. Întâi a fost o terapie antistres, apoi a devenit un mod de viață. Mă simt plină de energie și de bucurie și orice problemă aș avea, fizică sau sufletească, o depășesc încă din primele minute de Kangoo Jumps”.

Dorina Rețegan (48 ani): „Am o fiică de 27 de ani care practică și ea Kangoo Jumps. Are, la rândul ei, un băiețel de 1 an și jumătate. Recomand, așa cum procedez și eu, Kangoo Jumps de trei ori pe săptămână”.

Simona Petrovici (46 ani): „Această formă de mișcare, pe lângă faptul că mi-a transformat extraordinar corpul în 6 luni, m-a tratat de toate problemele coloanei. La 42 de ani am devenit instructor acreditat de Kinga. Am doi copii, o fată de 21 de ani și un băiat de 20”.

„Pentru mine și mulți din cei care îl practică, sportul Kangoo Jumps este un stil de viață, este prietenul și psihologul de care nu aș putea trăi. Mă menține în formă, tânără, sănătoasă, pozitivă. Sunt fericită că am reușit să schimb în bine viața atâtor oameni, să scape de problemele de sănătate, de greutate și să se bucure cu adevărat de viață”, declară Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning, ce se desfășoară în multe săli de sport din țară (www.kangooclub.ro).

Kinga_Sebestyen r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *