Nonis G lanseaza “N-ai ce sa-i faci”, o continuare a hit-ului “Lasati femeile sa faca ce vor”

Nonis G este artistul care a revolutionat piata muzicala de la noi, odata cu piesa “Lasati femeile sa faca ce vor”, care a adunat milioane de vizualizari si aprecieri din partea fanilor. Mai mult de atat, nu a existat club in care sa nu-i fi auzit celebra melodie, iar titlul acesteia a devenit o expresie uzuala, in randul romanilor. 

Acum, artistul lanseaza noul single “N-ai ce sa-i faci”, o continuare a povestii “Lasati femeile sa faca ce vor”, dedicat barbatilor, ca raspuns la dorintele acestora.

“De cand am lansat ‘LASATI FEMEILE SA FACA CE VOR’ , toata lumea m-a certat, pentru ca nu am lansat ceva si pentru barbati. Iata ca, piesa ‘N-ai ce sa-i faci’ vine ca un raspuns la aceste dorinte, dar si ca un STATEMENT, ce-mi poarta amprenta. Mi-am dorit un single amuzant, happy, cu care lumea sa rezoneze, dar pe care sadanseze.
Eu sunt entertainer, asa ca, ador interactiunea cu publicul, mai ales cand se creeaza acea legatura magica cu muzica mea.In consecinta,daca radioul e dat la maxim si clubul vibreaza pe piesele mele SUNT MAGIC DE FERICIT!
“N-ai ce sa-i faci’, trebuie sa o ai pe repeat si sa le lasi sa faca ce vor! GOD is LOVE and LOVE is MUSIC.”, spune Nonis G.

Cu o experienta de foarte multi  ani, dobandinta ca dj in cluburile din Romania,

MC pentru numeroase evenimente, dar si ca dj la un post important de radio, Nonis G s-a hotarat ca este timpul sa lanseze un nou hit, pentru care a scris versurile si compus linia melodica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *