EVENIMENT

Sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars, Singurul interviu în care Ștefan Bănică vorbește deschis despre căsătoria…

…cu Lavinia Pârva,  la ”Dincolo de aparențe”

 Ștefan Bănică, jurat ”X Factor” și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului în România , este invitatul Florentinei Fântânaru, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Ștefan Bănică trăiește clipe minunate, cea de-a 50-a aniversare venind cu multe bucurii pentru el. Artistul vorbește deschis, în premieră, despre căsătoria cu Lavinia Pârva și despre cum au trăit ziua cea mare.

Juratul ”X Factor” se pregătește acum pentru o perioadă ce se anunță destul de aglomerată, pentru că urmează lansarea unui nou album, precum și un turneu național intitulat ”Picat din lună”. Printre piesele de pe noul album se regăsește și melodia ”Mi-ai pus cătușe”, despre care artistul mărturisește că este un cântec de dragoste și îi este, oarecum, dedicat soției sale.

Despre schimbările din viața sa, despre relația cu aleasa inimii sale, Lavinia Pârva și despre căsătoria lor, Ştefan Bănică vorbeşte sâmbătă de la ora 13.00, într-un amplu interviu oferit Florentinei Fântânaru, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars.

stefan banica dincolo de aparente r

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *