EVENIMENT

Târgul Ghidul Miresei vă așteaptă cu lichidări de stocuri 2017 și colecțiile 2018!

În perioada 6-8 octombrie 2017 va avea loc la Romexpo a XXII-a ediție a Târgului Ghidul Miresei. Mirii 2018 vor avea ocazia să aleagă dintre mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie, inele și verighete pentru toate bugetele. De asemenea, pot descoperi sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, servicii foto-video, muzică, accesorii.
–         Târgul va avea loc în Pavilionul C4-C5  din Centrul Expozițional Romexpo.
–         Reducerile de toamnă sunt din ce în ce mai căutate pentru a micșora bugetul nunții prin achiziția ținutelor la lichidări de stoc. Astfel, rochiile mult visate pot fi cumpărate la prețuri mult mai accesibile.
–         Eșarfele roz cu înscrisul „Top 2017 Ghidul miresei” marchează cele mai mari reduceri disponibile în târg.  
–         Tot în această ediție se vor putea vedea în premieră și primele colecții 2018 de rochii de mireasă, costume de ceremonie și verighete.
–         Viitorii miri sunt așteptați și pentru rezervarea salonului de evenimente, a serviciilor foto-video și a formațiilor de nuntă, acestea fiind indicat a fi contractate cu 12-16 luni în avans.
Detalii despre eveniment, program, bilete şi concursuri pot fi găsite pe www.targulghidulmiresei.ro sau www.facebook.com/GhidulMiresei .
targ de nunti
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *