VEDETE

Lidia Buble, goală pe plajă în cel mai sexy clip! Iată imaginea

Cântăreața Lidia Buble este talentată și surprinzătoare. Este extrem de atentă atunci când vine vorba de aparițiile ei. Iată cum a filmat artista în cel mai îndrăzneț clip al ei!

Lidia Buble (24 ani) a terminat filmările, pentru cel mai nou single al ei, intitulat sugestiv “Cămașa”. Locația aleasă a fost  la malul mării, pentru a putea surprinde cele mai frumoase cadre, dar și să fie lăsată dusă de val. Mai mult de atât, din această toamnă, vom cunoaște o altă Lidia Buble, în cel mai senzual și îndrăzneț videoclip, din carieră. Participantă și în cel mai nou sezon “Te cunosc de undeva”, Lidia abia așteaptă să le prezinte bublișorilor ei noua piesă, pe care o consider drept cea mai bună producție din viața ei, dar și un nou hit.

Artista mai pregătește un nou concept de scenă, dar și multe alte piese, producții pregătite chiar și pentru întregul an viitor, alături de Epiq Production, cea mai fresh casă de producție de la noi (o reuniune a doi vechi prieteni, Alex Pelin și Adi Colceru). “Abia aștept să lansez ‘Cămașa’, piesa mult așteptată de bublișorii mei! Parcă nu mai am răbdare, mai ales că am și filmat un videoclip superb, alături de echipa TrandaFilm, cu care am rezonat extraordinar. Lansarea va fi în doar câteva zile și sigur va surprinde, mai ales că noul meu single este așteptat de absolut toată lumea. Doar de la un fragment cântat, am primit mii de mesaje și reacții pozitive. Aceasta melodie, compusă și produsă de Epiq Production, parcă este din altă lume, dintr-o altă dimensiune, că nu este o creație de pe pământ. Este atât de sensibilă, frumoasă și plină de sentiment, de care m-am îndrăgostit de la primele ei acorduri muzicale. Sigur și voi veți păți la fel!”, spune Lidia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *