VEDETE

Ioana Lee arată senzațional în bikini!

Ioana Lee este cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare românce stabilite în Statele Unite ale Americii, fiind o dovadă vie a faptului că România este țara unde se nasc femeile frumoase. Cu toate acestea, Ioana a ajuns celebră, nu datorită calităților sale fizice de invidiat, ci a cărților sale autobiografice pe care le-a scris de-a lungul anilor. În romanele sale, Ioana Lee își asumă public greșelile emoționale, mai exact cele două căsnicii sortite eșecului, prima cu un prinț japonz, iar a doua cu un tânăr funcționar american.
Primul roman al Ioanei, “Ai Suru, A iubi”, în care este povestită cu lux de amănunte viața strictă și imposibilă alătuti de prințul japonez, la care se supusese din dragoste, a avut cele mai mari vânzări, fiind nevoie să se tipărească trei ediții în română dar și una în engleză. Iar în “Coșmarul american”, Ioana scrie despre cum și-a revenit după primul său divorț, despre cariera sa la o televiziune din România dar și despre cum a căzut din nou în mirajul iubirii, ce a dus la al doilea său divorț.
În prezent, Ioana și-a găsit fericirea, fiind măritată pentru a treia oară, tot cu un american, și trăind o căsnicie așa cum a visat de la vârsta de 20 de ani.
Revenind la fizicul de invidiat pe care îl afișează cu mândrie la vârsta de 44 de ani, Ioana spune că secretul său este… apa. “Nu fumez, nu beau alcool, nu pierd nopțile și beau cel puțin doi litri de apă pe zi. Respect acest stil de viață de la vârsta de 20 de ani când eram o mare admiratoare a Lindei Evanghelista iar ea a mărturisit că acesta este secretul frumuseții ei”, a arătat Ioana Lee, care mănâncă sănătos și se antrenează de 3 ori pe săptămână cu cei mai renumiți antrenori de fitness din Washington D.C. “Pielea o protejez prin exfoliere și cu ulei de nucă de cocos și cremă de protecție solară”, a mai spus Ioana.
Ioana a semnat de curând contract cu editura RAO, alături de care va publica un nou roman.
ioana 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *