”N-am prea multă răbdare în general, dar pictura m-a învățat să mă ponderez”

”N-am prea multă răbdare în general, dar pictura m-a învățat să mă ponderez! Cel puțin acum, de când am început să fac mai multe tablouri, mi-am dat seama că atenția pentru detalii este cea care face complet diferența! Orice mică pată de culoare, atât pe pânză, cât și în viață, poate transforma ceva simplu în ceva spectaculos! Cred că acesta e unul dintre principiile care ar trebui să ne guverneze pe toți!
Pictând, dragii mei, am parte de liniște. Nu mă încarc cu negativ, mă relaxez și pot ulterior să fac lucruri mărețe! Au fost voci care au spus că promovarea faptelor mele și implicit a proiectului ART BY FUEGO e mult prea mare și oarecum demonstrativă. Vreau să le spun că eu fac gesturi umanitare de mulți ani, fie că știa cineva sau nu, dar acum e altceva.
Există oameni care cred în mine și în proiect, care se implică și cumpără tablouri și care trebuie să vadă ce facem noi.
Mai apoi, e bine de creat un precedent. Eu aș vrea să vină mai mulți să facă ce înlesnește, de un an și ceva, ART BY FUEGO. Poate așa am avea mai mulți tineri talentați cu șanse reale și mai puțini artiști mari cu probleme majore. Așadar, pictura e acum pentru mine, a doua formă de exprimare, cu tot complexul proiectului. Nu fac opere mărețe, dar sunt înnobilate de scopul lor! Zi frumoasă!” ( PAUL SURUGIU FUEGO )

paul surugiu 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *