VEDETE

B.U.G. Mafia: Romanie, fa galagie! Program, Reguli de Acces si bilete suplimentate la categoria B!

bug mafia r

In data de 27 mai 2017, B.U.G. Mafia va sustine concertul “Romanie, fa galagie!” la Arenele Romane din Bucuresti. Show-ul va fi deschis de Grasu XXL, C.T.C. si Killa Fonic, iar de warm-up se va ocupa DJ Oldskull

Datorita numarului mare de cereri pentru bilete la categoria B, adica zona care se afla chiar in fata scenei, organizatorii au suplimentat aceasta categorie cu un numar limitat de bilete! Acestea costa 105 Lei si sunt disponibile pe site-ul trupei bilete.bugmafiaoficial.ro, pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea 

“Romanie, fa galagie” este un proiect special pentru Tataee, Caddillac si Uzzi, cei trei membri ai trupei dedicandu-l in totalitate fanilor, cea mai activa si implicata comunitate din industria muzicala:

“Conceptul evenimentului a inceput sa prinda contur in momentul in care am inceput sa facem liste… o lista cu piesele pe care le vrem in show, o lista cu elementele ce tin de productia concertului, de la scenografie la scenotehnica, video si sunet, o lista cu toti cei pe care i-am dori parte din show-ul nostru din 27 mai… Si daca la primele liste a fost ceva mai complicata selectia, pentru ca existau multiple optiuni, la cea din urma alegerea a fost simpla: fanii nostri. De ani de zile, ei au fost cei care au cantat fiecare refren, cei care au trait fiecare vers, cei care au fost alaturi de noi. Atat. #CeiMaiTariFani, pentru ca sunt #MaiMultiDecat Armata si stiu sa faca galagie!”

PROGRAM:

17:00 – Acces Public

17:15 – DJ Oldskull

19:15 – Killa Fonic

19:45 – C.T.C.

20:30 – Grasu XXL

21:30 – B.U.G. Mafia

REGULI DE ACCES:

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 17:00, iar B.U.G. Mafia va urca pe scena incepand cu ora 21:30, dupa concertele artistilor din deschidere.

ATENTIE: Accesul nu este recomandat persoanelor sub 15 ani! Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.

In ceea ce priveste regulile de acces, organizatorii roaga publicul sa nu vina la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve,

• mancare sau bauturi de orice fel,

• artificii, arme, obiecte periculoase,

• umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine),

• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil),

• aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca sau pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului. .

In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul in zonele A si B se face pe baza bratarii primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a arenei. Posesorii de bilete din Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E, care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun, dar spectatorii pot cobori in Arena in zona B sau C.

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe www.bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert!

IMPORTANT!

Accesul copiilor sub 15 ani este permis doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. 

BILETE:

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile pe bilete.bugmafiaoficial.ro si in reteaua iaBilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, dar si in retelele Eventim si bilete.ro si in toate punctele clasice de vanzare.

Biletele sunt disponibile la trei categorii de pret: Premium (bilete ce includ un CD semnat de trupa, loc in tribuna, acces prioritar si acces la bar VIP), Golden Ring (in fata scenei) si Acces General. Acestea au urmatoarele preturi:

– Presale: 175 Lei Categoria A (Premium) ; 105 Lei Categoria B (Golden Ring) si 60 Lei Categoria C (Acces General)

– La intrare (in masura disponibilitatii): 195 Lei Categoria A (Premium) ; 125 Lei Categoria B (Golden Ring) si 75 Lei Categoria C (Acces General)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *