Uncategorized

A murit! Stela Enache a făcut anunțul

camelia-dascalescu stela-enache-si-camelia

A murit compozitoarea Camelia Dăscălescu. Anunțul a fost făcut public de către interpreta Stela Enache, care a postat un mesaj și mai multe fotografii pe internet.

Styela Enache a postat un mesaj emoționat și trist la moartea compozitoarei Camelia Dăscălescu,autoarea a numeroase șlagăre din muzica românească.

”Am mai pierdut o VALOARE! Pe 22 ianuarie ar fi împlinit…96 de ani, dar, pe 30 decembrie 2016 a plecat în lumea fără dor şi durere, marele OM, Camelia Dăscălescu! Am colaborat împreună. Trebuie să-i mulțumesc pentru melodia piesei “Declarație de dragoste”, ce a fost interpretată de mine la Festivalul “Mamaia ’75”, dar, şi pentru multe altele din care amintesc “Ultimul tangou”, “Soarele meu”, “Tangoul dragostei”. Ultima dată am întâlnit-o vară trecută, la sediul UCMR, unde a primit diploma de excelență pentru întreaga sa carieră artistică. Revederea a fost…dulce… Ea s-a bucurat de întâlnirea noastră, după ani şi ani, iar eu, şi mai mult, deoarece am regăsit acel OM cu privirea caldă, vocea blândă, care ştie să dăruiască…iubire! Sunt profund dezamăgită de faptul că … NIMENI, din presă şi TV, nu a scris, spus ceva despre moartea sa, despre OMUL, profesionistul…CAMELIA DĂSCĂLESCU!!!! E trist, ruşinos, dureros că nu ştim să ne apreciem VALORILE cât sunt în viață si nici atunci când…nu mai sunt! Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să o ierte”, a scris Stela Enache pe Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *