VEDETE

Andreea Banica: ”Cum a fost prima zi alături de băiețelul meu”

andreea-banica

După cum știți de pe pagina mea de facebook, am născut miercuri un băiețel.

Nașterea era programată pe 17 noiembrie, însă bebe mi-a făcut o surpriză și nu a vrut să mai aștepte; m-au luat durerile în toiul nopții și ne-am dus la spital. Așa am ajuns, ca și în cazul Sofiei, să „deschid spitalul”, fiind acolo la 4:50 dimineața, pe 16 noiembrie.

Sofia era îngrijorată încă de seara, mititca, și m-a întrebat ce face ea dacă eu și tati plecăm la spital. Am liniștit-o spunându-i că  o să rămână cu bunicii și, în scurt timp, plecam deja spre spital, așa cum toată lumea presimțise.

Când am ajuns la spital și m-au consultat medicii, mi-au spus că trebuia să vin chiar mai devreme, pentru că avusesm dureri toată ziua și nu ar fi trebuit să mai aștept. Însă, tot în ziua aceea, fusesem la control și medicul mi-a spus să stau la pat și că speră să nu „greșească” bebe ziua.

Nu am așteptat prea mult până când și-au făcut apariția doctorul ginecolog și doctorul anestezist, care m-au pregătit imediat pentru operația de cezariană, în timp ce eu îmi ceream scuze că graba micuțului le-a dat planurile peste cap.

Mai mult aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *