VEDETE

Roxana Cozma si Nyanda lanseaza single-ul si videoclipul “Keep It Real”

unnamed

Nyanda, componenta celebrei trupe Brick & Lace, colaboreaza cu Roxana Cozma, o tanara artista din Romania pentru single-ul “Keep It Real”.

Venita in tara noastra pentru a sustine un concert in Bucuresti, Nyanda, cantareata care a ocupat saptamani la rand primele pozitii in Top Billboard cu hitul “Love Is Wicked”, a fost impresionata de Roxana Cozma, o pustoaica de doar 14 ani din Eforie Nord si astfel a hotarat sa lanseze o piesa impreuna.

Single-ul “Keep It Real” este compus de catre Nyanda si baietii de la Deepcentral (George Calin si Doru Todorut), iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu, colaboratorul Nyandei si pentru clipuri anterioare, precum “All My Love”, “Put It On Me”.

Roxana Cozma este o tanara artista din Romania, castigatoarea premiului I, anul acesta la Mamaia Copiilor, cu o piesa compusa de catre Nicolae Caragea. Mai mult, ea a primit o diploma de excelenta in muzica, distinctie unica pentru o artista de varsta ei, iar recent a participat in doua concerte, unul alaturi de Francesco Napoli si celalalt, alaturi de maestrul Gheorghe Zamfir, la Iasi. Primele ei piese, “Chilli in ciocolata” si “Esperanza” au fost lansate tot anul acesta.

Originara din Jamaica, Nyanda ne-a cucerit de-a lungul timpului cu hituri ca “Love Is Wicked”, “Bad To di bone”, “Never Never”, alaturi de Brick&Lace, dar si piese lansate solo, inca din 2013, precum remixul reggae al piesei “I Knew You Were Trouble” (Taylor Swift), “Put It On Me”, Slippery When Wet” “All My Love” etc.

Nyanda reuseste de fiecare data sa cucereasca publicul cu timbrul inconfundabil, o interpretare reggae “a la carté” si beaturi explozive. In plus, Nyanda este si compozitoare, iar alaturi de echipa Bloodline a lucrat la productia unor hituri ca “Follow The Leader”, de la Jennifer Lopez, “All Around The World”, de la Chirstina Aguilera.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *