VEDETE

Paul Surugiu – Fuego: ”Avem anumite lucruri sau amintiri, pe care poate că nu le mai vrem cu așa pregnanță în prezent, dar ele revin atunci când ne așteptăm mai puțin”

”Fac ce fac și tot pe lângă un brad ajung. Nu știu de ce cântecul cu pricina a avut așa mare impact asupra tuturor, eu având vreo 10 albume dedicate sărbătorilor, dar oricum ar fi, ideea e că lait-motivul acesta parcă mă urmărește. Ni se întâmplă asta multora, deseori. Avem anumite lucruri sau amintiri, pe care poate că nu le mai vrem cu așa pregnanță în prezent, dar ele revin atunci când ne așteptăm mai puțin.
Așa e la artiști. Oricâte noutăți ar scoate, piese speciale, publicul se raportează și vrea să asculte tot ce e mai celebru. De asta sunt și într-o dilemă! Ce fac la spectacolul de Crăciun, cânt mai multe colinde cunoscute sau vin cu noutăți?
Aștept să mă elucidați voi! Oricum, bănuiesc că deja ați început să luați bilete. Ajungem în Adjud, Bacău, Suceava, Panciu, Hârlău, Iași, Roman, Botoșani, Huși, Bârlad, Focșani, Galați, Snagov, Constanța, Slobozia, București, Buzău, Brașov și București cât ai zice Crăciun! Detalii la telefon 0746 774 204!”, Paul Surugiu – Fuego.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *