VEDETE

BRomania, peste 1 milion de fani pe Facebook

b-romania-r

BRomania este cunoscut publicului din Romania datorita vine-urilor, sketchurilor, show-urilor de stand up sold out in toata tara, show-ului de la Sala Palatului din primavara aceestui an (cu peste 3500 de spectatori), un comediant sustinut de vedetele din Romania care i-au fost personaje in video-urile postate pe online.

La mai putin de 3 ani de la lansare, BRomania (Matei Dima) reuseste sa atinga 1 milion de fani pe Facebook, un record pentru un brand construit in mare masura in online. De altfel, are o comunitate pe Facebook mai mare decat a unor artisti consacrati de la noi: Corina, Lidia Buble, Raluka, What’s Up, Dorian Popa.

https://www.facebook.com/BRomaniaNOW/

Succesul sau in online a atras propuneri de proiecte in televizune, aparitii in reclame TV, contracte de imagine.

“Expresia “nu conteaza destinatia, mai important este drumul”, se aplica foarte bine si in cazul meu. Drumul meu, insa, abia a inceput. Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine pana acum si sper ca va voi oferi de acum incolo motive si continut care sa va faca sa ramaneti alaturi de mine”, a declarat Matei Dima (BRomania).

Matei Dima este actor la baza, are studii si experienta ca regizor.

Este castigatorul primei editii de YouTube Music Awards la categoria Innovation of the Year cu videoclipul facut pentru rapper-ul Destorm (“See Me Standing”) – printre castigatorii acestui eveniment: Eminem, Taylor Swift, Macklemore si Ryan Lewis.

El a facut vine-uri in Los Angeles impreuna cu King Bach (unul dintre cei mai cunoscuti vine-ri), si cand a venit in Romania, a inceput sa faca glume cu mai multe persoane publice de la noi: INNA, Antonia, Smiley, Diana Dumitrescu, Horia Tecau, Bogdan Vladau, Andreea Mantea, Gina Pistol, Andreea Balan, Adina Galupa, Alexandra Harra, Ale Blake, dar si sketch-uri cu Mihai Bendeac.

A facut regia videoclipului lui Carla’s Dreams cu Loredana Groza – “Lumea ta”, si co-regizor al celui mai recent video CSD “Te rog”, dar si Rock the Roof Venice Beach – INNA.

Cifrele in online ale BRomania sunt impresionante: Instagram peste 430 000 de fani, YouTube peste 250 000 de abonati si 53 de milioane de vizualizari. De asemenea, pe Facebook, are peste 340 000  000 de vizualizari, cele mai multe din Romania.

BRomania a lansat un video de multumire pentru toti cei care il urmaresc si il sustin.

https://www.facebook.com/BRomaniaNOW/videos/1179269648786726/

Unul dintre ultimele videouri lansate pe canalul lui de YouTube a devenit viral (are 3,8 M vizualizari), fiind share-uit in Mongolia, America de Sud si alte tari.

Matei Dima a inceput deja sa lucreze la un serial si un film in care este implicat pe parte de regie si scenariu.

De asemenea, este alaturi de tinerii vloggeri si bloggeri care cuceresc online-ul romanesc si isi doreste sa ii sustina si sa ii indrume pe baza experientei acumulate in ultimul an.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *