Paul Surugiu – Fuego: ”De sus, întotdeauna lumea se vede mai frumoasă”

“Mi-am dat seama ca atunci cand stai in liniște, pe iarba, privind cerul mai aproape, simți cumva ca nimic nu-ti mai pare imposibil!”

paul-3 paul

”De sus, întotdeauna lumea se vede mai frumoasa! E un principiu știut si credeți-ma ca in inima munților, senzația de libertate capata un alt sens!
Am luat-o putin la pas prin Carpați zilele astea, in expediție, sa descopăr noi locuri si sa ma bucur de minunile spațiului in care trăim si pe care nu-l prețuim pe deplin!
Stiti ca avem ca o tara superba, n-are rost sa mai spun! Dar mi-am dat seama ca atunci cand stai in liniște, pe iarba, privind cerul mai aproape, simți cumva ca nimic nu-ti mai pare imposibil!
E un lux necesar! O împlinire a oamenilor încărcați de tot felul de probleme, care la un moment dat trebuie sa găsească noi motivații!
Si mai exista un mare avantaj – pe vârful muntelui nu prea exista semnal la telefon, asa ca destinderea e deplina! Va recomand!
Repet, de sus totul e mult mai relaxat! Pana si aerul e mai rarefiat si timpul mai onest! Zi plină de bucurii sa aveti!”, povestește Paul Surugiu – Fuego e pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *