VEDETE

Carla’s Dreams, castigatorii incontestabili ai Media Music Awards; cel mai recent single al artistilor “Imperfect”, peste 8 milioane de vizualizari in 10 zile; concert in Dubai pe aceeasi scena cu Major Lazer

csd-mma csd1

Carla’s Dreams, castigatorii incontestabili ai Media Music Awards; cel mai recent single al artistilor “Imperfect”, peste 8 milioane de vizualizari in 10 zile; concert in Dubai pe aceeasi scena cu Major Lazer

Carla’s Dreams au fost castigatorii acestei editii de Media Music Awards.

Artistii si-au adjudecat 7 premii pentru Most Wanted Artist, Media Forest Award, Best Video, Best Song, Best Group, Best YouTube, Winter Hit.

Datorita pieselor lansate de artisti, compuse si produse de acestia impreuna cu Alex Cotoi, care s-au transformat in hituri incontestabile, Carla’s Dreams pot fi considerati artistii anului.

Cel mai recent single al artistilor “Imperfect” are peste 8 milioane de vizualizari in 10 zile.

Carla’s Dreams – Imperfect

Single-urile “Acele”, “Te Rog” si “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube si locul 1 pe radio si TV in Romania, concerte in toata tara si recunoastere internationala.

Piesa “Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franta, dar si India, China.

Acum este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde Carla’s Dreams au fost in turneu de promo impreuna cu Warner Music, casa de discuri din Rusia, la cele mai importante radiouri si televiziuni, pe locul 7 in top Shazam Rusia si pe locul 5 in iTunes Rusia.

“Sub Pielea Mea” a fost pe locul 11 in Top Shazam Worldwide, devansand artisti precum David Guetta, Justin Bieber, Pink, Adele, Major Lazer.

Aceasta piesa este in topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croatia, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria si Italia.

Dupa Rusia, urmeaza un nou turneu de promo in Franta si concerte in Dubai pe aceeasi scena cu Major Lazer (autorii hitului 2015 “Lean On”), precum si Romania, Rusia si Moldova.

Carla’s Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reusit sa cucereasca publicul intr-un timp relativ scurt, artisti la Global Records, casa de discuri care are in portofoliu artisti precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, Lariss, Vanotek, Ivana, Lori, Mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *