VEDETE

Ovidiu Anton a plantat un copac în Israel și a vrăjit două femei din armată!

FB_IMG_1460514707184FB_IMG_1460514641712FB_IMG_1460514627040

Reprezentantul României la Eurovision 2016, Ovidiu Anton a plantat un copac în Israel, unde a participat la un eveniment intitulat ”Israel Calling”, la care au participat concurenții ale acestei competiții, din mai multe țări, pentru a-și prezenta piesele pe care le vor cânta în Suedia.

Ovidiu, alături de fiecare artist din cele 20 țări participante la acest eveniment, a plantat un copac în zona numită Pădurea Președintelui, situată undeva pe drumul dintre Tel Aviv și Ierusalim. Interpretul nostru a primit și un certificat, iar reprezentantul UK a citit ”rugăciunea” care se spune înainte de plantare, în numele fiecărui artist. Reprezentantul țării noastre i-a ajutat și pe ceilalți artiști, mai ales că el are experiență în domeniu. În Israel a avut loc anul acesta, pentru prima dată o întâlnire a concurenților care participă la Eurovision, eveniment organizat cu sprijinul Ministerului Turismnului ala cestei țări, cel al Afacerilor Externe și al primăriei din tel Aviv. Aici, Ovidiu Anton a vrăjit doi soldați femei, care lucrau pentru un post de radio al armatei. Cântărețul și-a mai prezentat melodie ”Moment of silence” în Olanda la Amsterdam, urmând ca în curând să plece și la Londra, unde există tradiție pentru astfel de evenimente legate de Eurovision.

”Am fost pentru prima dată în Israel și am rămas impresionat să constat ce număr mare de români trăiesc aici. Am întâlnit tineri care au plecat de mici în Israel, dar care stăpâneau perfect limba română și știau tpoate piesele românești de la Eurovision. Toți mi-au spus că acasaă înseamnă pentru ei și Israel, și România”, spune Ovidiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *