Curiozitati

Ai ghinion in viata? Vezi daca incalci una sau cateva din cele 7 legi ale Universului

shutterstock_132181055-680x420

Exista 7 legi fundamentale ale Universului. Faptul ca nu le stii nu te lasa fara responsabilitate. Daca le vei cunoaste s-ar putea ca ele sa te ajute sa nu faci greseli, sa obtii armonie in viata ta si sa fii fericit.

  1. Legea pustietatii

Daca ai nevoie de pantofi noi, arunca-i pe cei vechi. Daca ai nevoie de haine noi, goleste-ti dulapul. Trebuie de bunavoie sa renunti la stereotipuri. Tot ce e nou va veni atunci cand vei scapa de tot ce e vechi in viata ta.

  1. Legea circulatiei

Fii gata sa pierzi ceea ce iti apartine, pentru a primi ceea de ce ai nevoie.

  1. Legea imaginatiei

Inainte de toate trebuie sa dai libertate imaginatiei tale. Descrie ziua perfecta din viata ta si nu ii povesti nimanui, inafara de persoana in care ai incredere. Pastreaza descrierea undeva pe aproape si in timpul liber reciteste-o, noteaza dozadesucces.

  1. Legea talentului

Omul poate sa atinga apogeul dezvoltarii personale doar prin gandirea, intuitia si imaginatia sa.

  1. Legea daruirii si a primirii

Daca oferi ceva, vei primi in schimb de zeci de ori mai mult. Daca primesti binecuvantare este bine sa o imparti cu cei din jur. Daca ai calitati deosebite si nu le folosesti, atunci jignesti pe cel Suprem. Daca vei profita din plin de ceea ce ai si vei darui si celor din jur atunci vei obtine si mai multe in viata ta.

  1. Legea zeciuielii

Universul isi va lua intotdeauna ceea ce ii apartine. Asta este o lege a sustinerii. Niciodata nu stii cand ceea ce ti-a fost luat ti se va intoarce inapoi. Banii sunt doar o obisnuinta. Ceea ce ai oferit ti se poate intoarce inapoi poate printr-o noua prietenie sau insanatosire.

  1. Legea iertarii

Daca nu poti sa ierti pe cei din jurul tau, nu vei fi niciodata fericit. Daca sufletul tau este plin de invidie, iubirea nu isi va gasi loc in el. Trebuie sa scapi de sentimentele negative care te distrug din interior si nu iti dau liniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *